Welkom bij de Amsterdamse Studentenvereniging Gay!

Onze inschrijvingen zijn
geopend, word nu lid!

Vereniging

A.S.V.Gay is dé studentenvereniging voor lesbische, homoseksuele, biseksuele, transgender en queer studenten.

A.S.V.Gay is met ruim 300 leden een van de grotere gezelligheidsverenigingen van Amsterdam en tevens de grootste LHBTQ+-studentenvereniging van Nederland.

Iedere woensdag komen onze leden samen tijdens onze wekelijkse borrel. Er wordt gezongen, gedanst en geproost!

Onze borrelbuddy’s staan voor je klaar om jou op een laagdrempelige manier te introduceren in de vereniging. Geef je op via borrelbuddy@asvgay.nl of de roze knop rechtsonder op deze pagina.

Leer Amsterdamse LHBTQ+-studenten kennen en maak samen met hen een onvergetelijke studententijd mee bij A.S.V.Gay!

Wil je meer weten over lid worden van onze vereniging? Klik hier!

Activiteiten

Naast onze borrels organiseren wij het hele jaar door ook veel andere activiteiten. Feesten, reizen, sportieve activiteiten en onze eigen boot in de Canal Parade tijdens Amsterdam Pride – bij A.S.V.Gay vind je het allemaal!

Actueel

A.S.V.Gay organiseert maandelijks allerlei activiteiten voor haar leden en is daarnaast maatschappelijk betrokken bij de LHBTQ+-gemeenschap van Amsterdam en Nederland.

Coronavirus

In verband met de huidige situatie omtrent het coronavirus vinden al onze activiteiten en wekelijkse borrels online plaats. Gelukkig organiseren onze 16 commissies en 5 gezelschappen wekelijks afwisselende en leuke online activiteiten voor onze leden, zodat we elkaar ook in deze moeilijke tijden nog genoeg zien.

Heb je vragen of zorgen? Het bestuur is altijd beschikbaar om een luisterend oor te bieden of je vragen te beantwoorden via bestuur@asvgay.nl.

Wij bedanken onze partners

Wij bedanken onze sponsoren