Introductieperiode

Kweekweek

De Kweekweek is de introductieweek van onze mooie vereniging. In deze periode vinden allerlei toffe activiteiten plaats waarbij je onze vereniging leert kennen en vooral ook andere nieuwe leden ontmoet. Tijdens de week vinden er een kroegentocht, een themaborrel en nog een aantal andere activiteiten plaats. Al deze activiteiten zullen om één thema draaien en bovendien zal er een competitief element toegevoegd worden aan de week. Samen met je A.S.V.Gay-ouders (oudere leden die je begeleiden tijdens de week) en je nieuwe broertjes en zusjes van de vereniging neem je deel aan deze activiteiten.

De Kweekweek vindt plaats tijdens de inschrijvingsperiode in september. Voor nieuwe leden in februari is er echter ook genoeg te doen. Dan organiseren we een Kweekdag, een kroegentocht en er is natuurlijk ook een geweldig Ontrozingsweekend waar je aan deel kunt nemen! Heb je vragen over de kweekweek? Stuur een mailtje naar kweekweek@asvgay.nl!

Ontrozing

Het eerstvolgende ontrozingsweekend zal zijn van 8 t/m 10 maart 2019. De ontrozingscommissie kan niet wachten om alle nieuwe leden kennis te laten maken met de vereniging en met elkaar! Om ervoor te zorgen dat wij met z'n allen een geweldig weekend hebben staan er allerlei spellen en activiteiten op het programma. Het gehele weekend is volledig verzorgd dus jij hoeft er dus alleen maar mooi bij te zitten en het leuk te hebben. Er is feest en bier zo ver het oog reikt en je krijgt ook nog eens de kans om meteen al indruk te maken met je geweldige talenten tijdens de bonte avond. Dus heb jij zin om mee te gaan met een super gezellig weekend en heel veel nieuwe vrienden te maken, schrijf je dan in. Vragen? Mail ontrozing@asvgay.nl!

43514699 10214499134006215 7510305832421031936 o